
از جمله نکاتي که در طراحي به مطلوبيت فضاي آشپزخانه ميافزايد:
-بهتر است طراحي آشپزخانه به خاطر اينکه بيشتر بانوان در آن فضا فعاليت مي کنند و بيشتر بانوان مزاج متمايل به سرد دارند، گرم و معتدل رو به گرمي طراحي گردد.
-به منظور جلوگيري از آلودگي هواي خانه نياز است که ارتباط آشپزخانه با ديگر فضاهاي درون خانه غيرمستقيم باشد.
-خصوصيات فضاي غذاخوري با توجه به توصيههاي متخصصين طب تغذيه در طب سنتي ايراني ميتواند متفاوت با آنچه که هست باشد چرا که غذا خوردن را بگونهاي توصيه ميکنند که پاها و کل بدن انسان حالت متراکم پيدا کند. مانند روي زمين غذا خوردن براي اينکه اينگونه نشستن به دليل جمع شدن و نزديک شدن پاها به معده، باعث ميشود خون بيشتر در معده جريان داشته و هضم غذاي بهتر و سالم تري را براي افراد فراهم آوردو چنين رفتاري طراحي فضايي با مبلمان خاص را طلب مي نمايد تا اين نياز را مرتفع نمايد.