× تماس با ما
4 1 نظرات 829 بازدید
تاریخ انتشار 15 - 1398/11/08

عوارض فوت کردن نوشیدنی‌ها و غذا‌های بسیار داغ!


فوت کردن غذا‌هاي داغ موجب پخش بوي بد دهان در محيط پيرامون خود و همچنين انتقال انواع بيماري‌ها در افراد ديگر که در نزديکي ما هستند مي‌شود.
فوت کردن در خوراکي‌ها و نوشيدني‌هاي داغ باعث ترکيب شدن دي اکسيد کربن و اسيد‌هايي با غذا شده و در اثر اين ترکيب ماده‌اي مضر براي بدن ايجاد مي‌شود که ترکيب آن با خون باعث به وجود آمدن بيماري هايي مثل پوکي استخوان، ضعف عضلاني، کمبود حافظه و ايجاد سنگ کليه مي شود.

لینک کوتاه پست:
https://masaf.ir/foods/post/33671
1 نظر
مجید عباسی مجید عباسی 01:41:13 - 1398/11/12
چه خطرناکه این فوت کردن همینه که اینهمه مریضی زیادشده ودکتراپولدار