
ارسال پستها و استاتوسهاي غيرمفيد و مبهم در شبکههاي اجتماعي به راحتي ميتواند تبديل به عادتي زننده و مخرب در زندگي افرادي شود که غالباً از اين شبکهها استفاده ميکنند.
رقابت بيپايان براي به دست آوردن لايک بيشتر و کامنتهاي متعدد ميتواند يکي ديگر از مضرات استفاده از شبکههاي اجتماعي که زندگي شما را به شدت تحت تأثير قرار ميدهد.
درک اين موضوع که توجه بيش از حد افراد به دنياي مجازي و هويت خود در شبکههاي اجتماعي آنها را از رقابت در دنياي واقعي و رسيدن به اهداف مهم بازداشته بسيار آسان است.
امروزه اکثر جوانان به جاي اينکه با تلاش و پشتکار مهارتهاي لازم براي رسيدن به اهداف عالي خود را در زندگي واقعي کسب کنند رو به فضاي مجازي آورده و ترجيح ميدهند به فوق ستارهاي دنياي مجازي و شبکههايي از قبيل اينستاگرام، توييتر و … تبديل شوند.
شبکههاي اجتماعي آسانترين راه براي توقف رشد يا کشتن فرآيند خلاقيت و نوآوري در انسان است. (http://yon.ir/Rndcj) مضرات استفاده از شبکههاي اجتماعي و گشتوگذارهاي بيهدف در آنها مانند زماني است که شما از روي بيفکري و بدون برنامه خاصي به تماشاي تلويزيون و برنامههاي اين رسانه جمعي بپردازيد.
اگر تصميم گرفتهايد که بهرهوري خود را افزايش دهيد و از وقت خود درست استفاده کنيد بهتر از اعلانهاي تمام اپليکيشنهاي شبکههاي اجتماعي را از همين امروز خاموش کنيد.
شخصيتهاي ديجيتالي افراد که در شبکههاي اجتماعي وجود دارد به طرز چشمگيري با شخصيت و هويت واقعي آنها متفاوت است. بعد از چند ماه درگير شدن با اين شبکهها و مقايسه خود با افراد ديگر ممکن است فکر کنيد که آنها از شما خيلي بهترند اما بهتر است اين موضوع را هميشه به خاطر بسپاريد که آنها هم مانند شما يک انسان هستند و درست مانند شما از نقاط ضعف و قوت مشخصي برخوردارند.
?? semanticscholar، avogel، crazyegg، researchgate